Vion maakt woensdag de benoeming bekend van Peter van Deursen als lid van de raad van commissarissen van Vion Food Group met ingang van 1 januari 2023.
Loopbaan Peter van Deursen
Na afronding van zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus universiteit in Rotterdam trad Peter in dienst bij Cargill, waar hij meerdere internationale management functies vervulde op het gebied van operational excellence, transformaties, overnames, risicomanagement en het managen van talenten en teams. De laatste jaren was hij bij Cargill wereldwijd verantwoordelijk als President Global Starches, Sweeteners & Texturizers.
Theo Koekkoek, voorzitter van de raad van commissarissen: “We verwelkomen Peter van harte als nieuw lid in onze raad van commissarissen. Zijn jarenlange ervaring als topbestuurder bij Cargill op alle continenten in de wereld past bij de verdere ontwikkeling van de internationale ketenstrategie van Vion.”
Nieuwe samenstelling raad van commissarissen Vion
Vanaf 1 januari 2023 bestaat de raad van commissarissen uit de volgende leden:
Theo Koekkoek (voorzitter), Rogier Jacobs (vicevoorzitter), Marieke Bax, Peter Broeckx, Cis van Doninck en Peter van Deursen.
Bron: Vion