In Stanhope, in het noorden van de Australische provincie Victoria, wordt jaarlijks zo’n 25.000 ton Perfect Italiano Mozzarella geproduceerd door Fonterra. Met deze hoeveelheid worden jaarlijks zo’n 170 miljoen pizza’s in de wereld versierd.
Perfect Italiano is het meest vooraanstaande culinaire kaasmerk in Australië. De vestiging in Stanhope beschikt over een ultramoderne testkeuken en commerciële pizzaovens om te garanderen dat alleen de beste kaas de fabriek verlaat.
Naast de smaak wordt extra aandacht besteed aan de smeltbaarheid, blaarvorming en rek van mozzarella, waardoor een uitgebreide beoordeling van de culinaire ervaring wordt gegarandeerd.
Het hele artikel, thuis op de mat?
Nog geen abonnement op vakblad Melkveebedrijf maar wil je deze wel thuis op de mat ontvangen?
Met een abonnement op vakblad Melkveebedrijf ontvangt je elf keer per jaar het laatste nieuws. Elke editie heeft een nieuw, toepasselijk thema. De uitgebreide bedrijfsreportages geven daarnaast een goed beeld van de sector. Daarmee maak je kennis met ervaringen, toekomstvisies, vakmanschap en management van mede-melkveehouders.
Shop hiernaast direct een jaarabonnement of ga naar melkveebedrijf.nl/abonneren voor alle mogelijkheden.