De Belgische roomproducent La Concorde maakt nu onderdeel uit van de A-ware Food Group. A-ware Food Group is gespecialiseerd in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas en andere verse foodproducten zoals dagverse zuivel. Met de overname van La Concorde kan A-ware Food Group melk optimaal tot waarde brengen. Het familiebedrijf La Concorde, opgericht in 1929, beschikt over een moderne fabriek gespecialiseerd in de productie van roomproducten welke door toonaangevende chef-koks en banketbakkers worden gebruikt.
A-ware Food Group kan door de overname van roomproducent La Concorde beschikken over drie zuivelfabrieken om melk tot waarde te brengen. Naast het produceren van roomproducten in het Belgische Merchtem verwerken kaasmakers in de ‘state-of-the-art’ kaasfabriek in Heerenveen melk van Noord-Nederlandse melkveehouders tot lekkere kaas. Daarnaast worden in een zuivelfabriek in Coevorden dagverse zuivelproducten gemaakt. ‘Het in eigen beheer verwaarden van melk via roomproducten past in onze strategie om ketens sneller en duurzamer te organiseren.’ Aldus CEO Jan Anker. ‘We zijn trots dat we de expertise en vakmanschap van de medewerkers van La Concorde kunnen benutten om premium-kwaliteit roomproducten aan onze klanten te bieden.’ A-ware Food Group kan met de overname van La Concorde haar klanten een breed assortiment kaas, dagverse zuivel en roomproducten bieden waarbij receptuur, gebruikseigenschappen en verpakkingsvorm worden afgestemd op de wensen van de klant.
La Concorde is een Belgisch familiebedrijf gevestigd in Merchtem (nabij Brussel). Met een team van gespecialiseerde en toegewijde medewerkers produceren zij hoogwaardige roomproducten zoals slagroom, kookroom en crème fraîche. La Concorde blijft als zelfstandig bedrijf actief.
Voor meer informatie:
A-ware Food Group
3e Industrieweg 5c
3411 MD Lopik
T.: +31 348489241
E.: info@a-warefood.com
w.: www.a-warefood.com