Een feestelijke dag was het voor Vandersterre op vrijdag 2 november. Naast het hoofdkantoor van Vandersterre aan de Duitslandweg in Bodegraven is vrijdagmiddag de eerste paal geslagen van de nieuwe opslag. De nieuwbouw vormt de laatste fase van diverse uitbreidingen die het bedrijf de laatste jaren heeft gerealiseerd.
Vandersterre is als familie-onderneming actief in het produceren, rijpen, affineren, verpakken en verhandelen van Hollandse kaas. Het waren dan ook kinderen van de huidige eigenaren Jan Kos, Frank de Graaff en Bert Klein, die officieel de eerste paal sloegen onder toeziend oog van de medewerkers, relaties en vele andere genodigden van Vandersterre. Met het heffen van het glas werd geproost op de toekomst van de onderneming en de bouw van de opslag van ruim 2000 m2. Een uitbreiding die noodzakelijk is om de groei van Vandersterre mogelijk te maken.
Innovatieve kaasfamilie
Als innovatieve kaasfamilie zet Vandersterre hoogwaardige kaasmerken en concepten in de markt en is daarmee niet alleen een belangrijke nationale- en internationale speler, maar voor de regio het Groene Hart tevens een belangrijke werkgever geworden.
Groenen Bouw
Voor realisatie van de nieuwbouw koos Vandersterre wederom voor Groenen Bouw uit Bodegraven, waarmee op een mooie manier invulling gegeven wordt aan het principe “bouwen is vertrouwen” van het Bodegraafse bouwbedrijf.
Vandersterre
Vandersterre is een Nederlands familiebedrijf. Met een team van betrokken collega’s is zij actief in het produceren, affineren en verpakken van Hollandse kaasspecialiteiten. Op een innovatieve, duurzame wijze worden merken, formules en concepten in Hollandse kaasspecialiteiten in de markt gezet. In Nederland en in meer dan tachtig landen wereldwijd. Naast haar hoofdkantoor en distributiecentra in Bodegraven, heeft Vandersterre een modern en flexibel verpakkingsbedrijf in Grootebroek voor het verpakken en een vestiging in Meerkerk voor het affineren van kaas.
Bron: Vandersterre